Sziasztok!

Eltöröltem a kommenthatárt, lévén, hogy már 2 hónapja nem tudtam felrakni új fejezetet, és ez így nem lett volna fair veletek szemben. Ennek ellenére nagyon jól esik minden komment, és ha van időtök nagyon örülnék neki, ha hagynátok egy kis írásos nyomot, hogy olvastátok a fejezetet. Továbbra is szívesen válaszolok az emailekre is.

2009. december 8., kedd

Hírek

Sziasztok!

Nem tudom, hogy hányan jártok esetleg a www.barbra.gportal.hu oldalra, aki még nem látogatott el, annak csak ajánlani tudom, nagyon sok jó fanfictiont lehet ott olvasni. Többek között a One More Chance is megtalálható ezen az oldalon, és minden hónapban van egy szavazás, hogy melyik történet tetszett az olvasóknak az adott hónapban a legjobban. Ez volt az első hónap(azaz a november), amikor már a One More Chance is részt vett ezen a szavazáson, és ELSŐ HELYEZETT LETT!! Nem tudom eléggé megháláni minden olvasómnak, hogy olvassák a történetet, sokuk még kommentet is írnak, nekem ez most egy hihetetlen élmény volt!

És egyik ámulatból esek a másikba, mert alig három hete érte el az oldal a tízezres látogatottságot, és mára egy megduplázódott, immár több mint húszezer látogatónk volt az oldal indulása óta, amiért szintén nem tudok elég hálás lenni.

Külön szeretném megköszönni az 57 rendszeres olvasóknak, és főleg azoknak, akik nem csak olvassák a történetet, hanem kommenteket is írnak, ezzel megkönnyítve számomra az írást!

Szóval mégegyszer millió köszönet mindenkinek! (L)

3 megjegyzés:

  1. nagyon örülök hogy ilyen sikereid vannak!Egyszűen imádom az oldaladat!már nagyon várom a következőő részt!!
    Lau.(L)(K)

    VálaszTörlés
  2. Gratula Rosalice, igazán megérdemled, a te sztorid az egyik kedvencem, és alig várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól és izgalmasan írsz. És ezt egyre többen észre is veszik. Örülök a sikerednek. És várom a folytatást.

    VálaszTörlés