Sziasztok!

Eltöröltem a kommenthatárt, lévén, hogy már 2 hónapja nem tudtam felrakni új fejezetet, és ez így nem lett volna fair veletek szemben. Ennek ellenére nagyon jól esik minden komment, és ha van időtök nagyon örülnék neki, ha hagynátok egy kis írásos nyomot, hogy olvastátok a fejezetet. Továbbra is szívesen válaszolok az emailekre is.

2009. november 25., szerda

10.ezer látogató!!!

Sziasztok!

Az oldal eddigi látogatottsága a mai nap folyamán elérte a tízezret! Ezen különleges alkalomkor szeretném megköszönni azt, hogy ennyien látogatjátok az oldalt, és olvassátok a fanfiction-ömet! Szeretném megköszönni az eddigi 42 rendszeres olvasónak, és annak a lelkes csapatnak, akik írják a kommenteket és akikkel a chaten is találkozni! Le sem tudom írni, hogy milyen örömet szereztek nekem ezzel!

Na de most térjünk rá arra a részre, amit talán jobban vártok! Az elmúlt 1-2 napban, akik nézték a chatet, észrevehették, hogy beígértem egy kis meglepetést, ha elérjük a tízezer látogatót. Namármost a meglepetés több részből áll, az egyik részt még a mai nap folyamán felteszem majd, ez tulajdonképpen egy lejátszási lista olyan zenékből, amik úgy gondolom illenek a történethez, remélem ti is egyetértetek majd ebben! A második rész, hogy ezentúl minden nap lesz egy kis idézet a Twilight Saga első három könyvéből (azért csak az első háromból, mert eddig ez jelent meg magyarul, és bár én már olvastam a Breaking Dawnt is, nem szeretném senkinek lelőlni a poént a negyedik könyvből, aki még esetleg nem olvasta azt :) ). A harmadik, legnagyobb része a meglepetésnek pedig egy teljesen úgy design lesz az oldalra, ami azonban valószínűleg csak hétvégén kerül fel, mert még nem tudtam teljesen befejezni, meg a felrakása is kissé időigényes, és hétköznap erre sajnos nem érek rá :(

Szóval remélem tetszenek majd a meglepetések, nem nagyok, tudom, csak kis apróságok, amik élvezetesebbé tehetik a One More Chance olvasását.

Még egyszer köszönöm: Rosalie

Ui: Valamint gondolkozom azon, hogy Stephenie Meyer honlapján található pár kivágott rész a Twilightból, ha van rá igény, akkor lefordítom.

2 megjegyzés:

  1. Szió!
    Én nagyon örülök a meglepiknek, és nagyon várom az új részt is!!!
    Ami a fordítást illeti, én kivi lennék rá, de tudom, milyen piszok nehéz tud lenni ez, mert én is angolul olvasom az Eclipset, és hát önmagamhoz képest csigalassú vagyok :D
    Viszont, ha mégis rászánod magad, aminek nagyon örülnék, és segítség kell, akkor itt a mail címem, és segítek, ha tudok ;)
    cs.mesi28@citromail.hu

    Puszi
    Mesi28

    VálaszTörlés